Agnes van Wijnen

Agnes heeft een internationale oriëntatie en ruime ervaring als adviseur, chronisch-niet-zieke en onderzoeker zet ze in om wat ze droomt te realiseren. Visionair, strategisch en met de voeten op de grond, dat is Agnes. Zonder opgeven gaat ze voor een inclusieve school en samenleving. Want de wereld is van iedereen.

José Smits

Voor inclusie zet José zich al jarenlang in, bijvoorbeeld als beleidsanalyst, onderzoeker en bestuurder op het terrein van zorg, onderwijs, sociaal economische zaken. Ze is verbonden met Academic Network European Disability Experts, Inclusion Europe en Inclusie Nederland.

Jacqueline Schoonheim

Jacqueline is een bevlogen onderzoeker en gespecialiseerd in juridische vertalingen. Haar jarenlange ervaring in het internationale recht en brede expertise op het gebied van inclusief onderwijs zet ze ook graag in bij In1school. Een kritische blik en oog voor detail, dat is Jacqueline ten voeten uit.

Heleen Hartholt

Doeltreffende oplossingen creëren. Daar maakt Heleen zich sterk voor tijdens het realiseren van diverse ideeën, plannen en projecten. Haar ruime ervaring als adviseur op het gebied van inclusie sterkt haar daarbij. Innovatief? Dat is ze zeker! Heleen is altijd op de hoogte van de nieuwste (online) ontwikkelingen en deelt haar kennis graag.

Astrid Greven

Astrid is deskundige op gebied van de inclusieve samenleving. Zij is onderzoeker en schrijver van het magazine ‘Zo kan het ook scholen’, vertaler van de eerste 2 publicaties van Index voor Inclusie en werkt al jarenlang als adviseur, onderzoeker, trainer en procesbegeleider aan inclusie in het onderwijs, welzijn en zorg. Zij is voorstander van ‘het gewone leven versterken’ en gebruikt de universele rechten van kinderen en jongeren als uitgangspunt.