donderdag, 23 januari 2020

NIVOZ onderwijsavond #3

NIVOZ onderwijsavond #3

Op donderdag 23 januari 2020 organiseert Stichting NIVOZ de derde onderwijsavond van dit schooljaar speciaal voor mensen die werkzaam zijn in het onderwijs en geïnteresseerden. Spreker van deze avond is Jelmer Evers, docent geschiedenis op Unic in Utrecht, maar vooral ook onderwijsdenker en innovator.

Tijdens de onderwijsavond gaat Jelmer Evers in op de maatschappelijke opdracht van het onderwijs en zijn kijk hierop. Hij vertelt hoe hij hier in zijn eigen onderwijspraktijk samen met zijn leerlingen invulling aan geeft. Ook zal hij zijn eigen inspiratiebronnen delen waaruit zijn onderwijspraktijk voortvloeit. Hij zal zijn zorgen benoemen, maar vooral een perspectief bieden voor de toekomst.

Datum: Donderdag 23 Januari 2020
Tijd: van 19:30 tot en met 21:30 uur
Locatie: Theater Maitland, De Horst 5, 3971 KS Driebergen-Rijsenburg
Tickets: Tickets zijn te bestellen via de website

Bekijk alle informatie over de onderwijsavonden op de website van Stichting NIVOZ.

Let op: een week later op donderdagavond 30 januari 2020 is er een Meet-Up voor alle bezoekers van deze Onderwijsavond. Tussen 19:30 - 21:00 uur wordt verder ingegaan (verdieping en vertalingen naar praktijk) op wat Jelmer Evers deze NIVOZ-avond ter sprake brengt. Locatie: gebouw Vossesteyn, De Horst 1, Driebergen. Opgeven kan vooraf via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..